Schrijfretraite - Verhalen schrijven en coaching in Griekenland - voorjaar 2019

bdrion's picture

Wil je graag schrijven, maar weet je niet goed hoe je je verhaal op papier kunt krijgen? Heb je behoefte aan een heldere uitleg van de basisprincipes van het schrijven? Kom je er in je dagelijkse leven niet aan toe om je verhaal te schrijven, loop je vast of heb je een verhaal liggen, maar twijfel je aan de structuur, de spanningsboog, de juiste toon of de plot?

Bij Artisa Academic Art Retreat kun je een week lang onder de Griekse zon ongestoord werken aan je roman, korte verhaal of boek, met een schrijfcoach binnen bereik. De prachtige locatie aan de Aegaeische zee biedt overal gelegenheid voor je eigen schrijfplek. Je begint de dag met een yogapractice en kunt van 10.00-12.00 uur deelnemen aan de workshop Verhalen schrijven, of geconcentreerd aan je verhaal werken in de tuin onder de sinaasappelbomen, aan het strand of op je balkon, kijkend over zee. In de middagen geef ik privésessies schrijfcoaching. 

https://artisagreece.org/nl/creatieve-schrijfweek-verhalen-schrijven/

Ervaringen van deelnemers:
De schrijfweek heeft mijn verwachtingen sterk overtroffen. Ik heb vier hoofdstukken geschreven, ben tot mezelf gekomen en ga lichter naar huis. De begeleiding was super. Bettina stelt de goede vragen, geeft zinvolle opdrachten en mijn zelfvertrouwen is vergroot. De ochtend-yoga en meditatie vond ik top en een perfecte start van de dag. De locatie aan zee is een groot pluspunt.' Vonneke, deelnemer schrijfretraite

'Zonder vooropgezet plan gaf ik me op voor de schrijfworkshop van Bettina.
Een heerlijk rustige omgeving, geen afleiding anders dan de zee en de zon en dan schrijven. 
Wat begon met een gedichtje, een plannetje werd uiteindelijk een opzet voor een boek met een thema gebaseerd op mijn familiegeschiedenis. Het is zeker nog niet af, maar de basis ligt er.
Ik heb veel gehad aan de technieken die Bettina me leerde. Een verhaal wordt niet zomaar een boek, daar hoort een plan en een structuur bij. Het was fijn om te doen. Een aanrader!'  Marian, deelnemer schrijfretraite