schrijfcursussen

Heb je altijd een verhaal willen schrijven, maar kom je er in je drukke leven niet aan toe? Dan is de drieweekse workshop Yoga & Schrijven echt iets voor jou.

Yoga en schrijven vullen elkaar heel goed aan. Als je op zoek bent naar het verhaal dat in jou verscholen ligt, moet je afstand nemen van je drukke, oordelende geest en je openen voor een ander soort bewustzijn. Yoga kan jou hier heel goed bij helpen. 

lees meer

Wil je graag schrijven, maar weet je niet goed hoe je je verhaal op papier kunt krijgen? Heb je behoefte aan een heldere uitleg van de basisprincipes van het schrijven? Kom je er in je dagelijkse leven niet aan toe om je verhaal te schrijven, loop je vast of heb je een verhaal liggen, maar twijfel je aan de structuur, de spanningsboog, de juiste toon of de plot?

lees meer

Verhalen hangen in de lucht en wachten tot ze iemand ze vangt en opschrijft. Maar hoe doe je dat? Auteur en schrijfdocente Bettina Drion legt je onder de olijfbomen van het zonovergoten landgoed Dominio Vale do Mondego uit hoe je je eigen verhaal kunt 'vangen' en op papier kunt krijgen. 

lees meer

 Verhalen hangen in de lucht en wachten tot iemand ze vangt en opschrijft. Maar hoe doe je dat?

lees meer

Bij het maken van een echt verhaal met 'kop en staart' heb je meer nodig dan alleen je fantasie. Een verhaal moet bijvoorbeeld spannend zijn en een goed einde hebben. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

lees meer